ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Սրճային տորթ «Մոկա»

Չիզքեյք «Պրեմիերա»

Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով

Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ

Չիզքեյք «Բեյլիզ»

Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»

Աղցան Տիֆֆանիից

Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ

Շոկոլադով ու մեղրով տորթ

Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ

Պանրով և բազուկով տոնական աղցան

Կարմիր ձկնկիթով խորտիկներ