ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տոնական-խորտիկ-«Դեզ»-1
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք
կրիա
Աղցան «Կրիա»
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Կարտոֆիլ-Դքսուհի
Կարտոֆիլ «Դքսուհի»
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Արքայախնձորով-թխվածքաբլիթներ-1
Արքայախնձորով թխվածքաբլիթներ
Եգիպտացորենով-ու-սնկով-աղցան-1
Եգիպտացորենով ու սնկով աղցան
Աղցան-արքայազն-1
Աղցան «Արքայազն»
Անգլիական-պիրոգ-1
Անգլիական պիրոգ
Նարինջով-մաֆիններ-1
Նարինջով մաֆիններ
Վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ
...10...2021...30...