ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
![Աղցան-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Աղցան-1.jpg)
Ծովախեցգետնով շերտավոր աղցան
![Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1.jpg)
Մսով ու պանրով պիրոգ
![Հավով-օլադիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Հավով-օլադիներ-1.jpg)
Հավով օլադիներ
![Բոնետ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Բոնետ-1.jpg)
Բոնետ
![Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
![Մեղրով-եփովի-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Մեղրով-եփովի-տորթ-1.jpg)
Մեղրով եփովի տորթ
![Թխվածքաբլիթ Ակնթարթ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Թխվածքաբլիթ-ակնթարթ-1.jpg)
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
![Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1.jpg)
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
![Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1.jpg)
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
![Ընկույզով-պիրոգ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Ընկույզով-պիրոգ-2.jpg)
Ընկույզով պիրոգ
![Արքայական-բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Արքայական-բուլկիներ-1.jpg)
Արքայական բուլկիներ
![Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ