ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Շոկոլադե տորթ
Հավով ռուլետ
Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս
Հավ ջեռոցում
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
Տորթ «Նվեր»
Տորթ «Հեքիաթ»
Վիեննական շոռակարկանդակ
Լեհական կեքս
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
Մարմարե կեքս