ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»

Շոկոլադե տորթ

Հավով ռուլետ

Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս

Հավ ջեռոցում

Կաթնային թխվածքաբլիթներ

Տորթ «Նվեր»

Տորթ «Հեքիաթ»

Վիեննական շոռակարկանդակ

Լեհական կեքս

Տորթ «Իմաստուն հրեա»

Մարմարե կեքս