ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

շտրուդել
Վիեննական շտրուդել
Շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս
տորթ ներշնչանք
Տորթ «Ներշնչանք»
պիրոգ-1
Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգ
նրբերշիկ շերտավոր խմորի մեջ
Նրբերշիկ՝ շերտավոր խմորի մեջ
դոֆինե կարտոֆիլ
Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում
չինական թխվածքաբլիթներ
Չինական թխվածքաբլիթներ՝ գուշակությամբ
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
արագ ռուլետ
Արագ ռուլետ
սպագետտի
Սպագետտի կարբոնարա
Խնձորով պիրոգ
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Քլաբ սենդվիչ
Քլաբ-սենդվիչ
...10...2425...30...