ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

marmarya-txvacqablit
Մարմարյա թխվածքաբլիթ
shertavor-xmorov-yurahatuk-snker
Թեթև խմորով յուրահատուկ սնկեր
nrbershikov-kartofilov-karkandak
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ
kartofilov-panrov-karkandak
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
erku-guynov-kruasan-
Երկգույն կրուասան
shorakarkandak
Շոռակարկանդակ
shokolade-tort-paghpaghak
Շոկոլադե տորթ պաղպաղակ
yurahatuk-buterbrod
Տաք բուտերբրոդ – ձողիկներ
bananov-shokolade-mafinner
Բանանով և շոկոլադով մաֆիններ
bananov-xtacrac-katov-rulet
Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ
vanilayin-chhescake
Վանիլային չիզքեյք
kesar-shampinionov
Աղցան ”Կեսար շամպինիոնով”
...10...2930...40...