ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Սալորաչրով շոկոլադե տորթ
Շերտավոր խմորով խխունջներ
Սրճային կեքս
Շամպինիոնով կոտլետ
Խնձորով պիրոգ յոգուրտային կրեմով
Թխվածք «Նանաիմո»
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի
Դիետիկ պիցցա առանց խմորի
Նարնջով պաղպաղակ
Շոկոլադե օլադի
Բանանով տորթ