ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
Խմոր բուլկու համար
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
Տորթ Սնիկերս
Շոկոլադե մաֆին
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
Ջեմով բուլկի
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
Եգիպտացորենով աղցան
Չամիչով բուլկի
Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”