ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Բիսկվիթային ռուլետ
Շոկոլադե բրաունի բալով
Ձվով մկներ
Զատիկի պիրոգ
Տանձով տորթ
Ձու լցոնված բազուկով
Շոկոլադե մաֆիններ
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
Կաթնաշոռով և բալով կարկանդակ
Աղցան ”Արևածաղիկ”
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ