ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
Պանրով խվորոստ
Բանանով կեքս
Բուլկի – նավակներ օմլետով
Շոկոլադով և մեղրով տորթ
Բանանով մաֆիններ
Սալորաչրով եղջյուրներ
Շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ճաքերով
Չուրրոս
Մակարոնով և սնկով ձողիկներ
Տորթ Սպարտակ