ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Սրճային բազմաշերտ տորթ
Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»
Ամանորյա շոկոլադե տորթ
Խորտիկներ պանրի և խոզապուխտի միջուկներով
Ամանորյա թխվածքաբլիթներ 
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Ամանորյա թխվածքաբլիթներ
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Նրբաբլիթներով արագ տորթ
Շոկոլադե էկլերներ
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Տորթ Զեբր
...10...5051...60...