ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով
Աղցան հավի մսով և լոբով
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով
Աղցան շերտավոր խմորի ցանցի մեջ
Նախուտեստ «Ձյունիկ»
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով
Նախուտեստ տավարի լեզվով
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Թխվածք փխրուն խմորով
Պիրոգ հավի մսով
...10...5152...60...