ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Ռուլետ կաթնաշոռային կրեմով
Էկլերներ բեզեով
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Տորթ «Շոկոլադե բուրգ»
Կիտրոնով ռուլետ
Տորթ «Սպարտակ»
Պանրով և ձվով հացի տոստ
Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով
Տորթ բանանով և սուֆլեով
Մսով գնդիկներ սերուցքային սոուսի մեջ
Քաղցրաբլիթներ
Տորթ «Sarawak layer cake»
...10...5354...60...