ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Սնկով պիրոգ

Տորթ «Էլինա»

Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ

Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով

Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»

Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»

Դդմիկով ռուլետներ

Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով

Տորթ «Դոբոշ»

Օլադի դդմիկով

Շոկոլադե տորթ «Triple»

Չիզքեյք սև սալորաչրով