ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Մեղրով տորթ
Տորթ «Ռիվիերա»
Հալած պանիր
Շոկոլադե տորթ Օպերա
Տաք բուտերբրոդ ձվով
Կարամելային աղանդեր
Տորթ «Մոկկա»
Աղանդեր «Red Velvet»
Շարլոտկա բալով
Թխվածքաբլիթ «Սնիկերս»
Ելակով սերուցքային տորթ
Անանուխով փանքեյք շոկոլադով