ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Փքաբլիթներ խտացրած կաթով
Խաղողով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե ֆոնդան
Կակաչով և ընկույզով տորթ
Ջնարակապատ փքաբլիթներ
Կարկանդակ ”Puffed Pancake”
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Խնձորով պիրոգ
Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով
Կաթնաշոռով տորթ թավայի մեջ
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»