ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Թխվածքաբլիթ Ընկույզ

Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”

Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով

Հալած պանիր կանաչիով

Տորթ ”Երեք շոկոլադ”

Խնձորով պանրիկ առանց ալյուրի

Ժելե տորթ Զատիկ

Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով

Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ

Տորթ ”Նրբություն”

Կարկանդակ կաթնաշոռային կրեմով և ազնվամորիով

Կիտրոնով աղանդեր