ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Մեքսիկական ապուր Albondigas
Բանանով քափքեյք
Ելակով շոռակարկանդակ
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
Հավի մսով և պանրով շնիցել
Շոկոլադե ֆոնդան
Մսով կոտլետներ սալորաչրի միջուկով
Լինցյան թխվածքաբլիթ
Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
Նագեթսներ
Տորթ ՛՛Ընձուղտ՛՛