ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Տորթ ”Շոկոլադե խառնաշփոթ”
Տորթ “Սև անտառ”
Հավի մսով և ձվով աղցան
Թխվածք “Magic Cake”
Աղցան “Արևածաղիկ”
Ելակով տորթ
Տորթ կաթնաշոռային և սերուցքային կրեմով
Շոկոլադե տորթ բանանով
Հնդկաձավարով կոտլետ
Ընկույզով տորթ բանանով և անանասով
Ճուտ վիեննական ձևով
Տորթ ”Հրաբուխ”