ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե-վանիլային տորթ
Սնկով և պանրով կարկանդակ
Խոզապուխտով և հավի մսով աղցան
Չիզքեյք սպիտակ շոկոլադով և ելակի ժելեով
Մեղրով տորթ ընկույզով
Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով
Ընկույզով շոկոլադե տորթ “Նուտելլա”
Լեհական տորթ “Կարպատկա”
Զատիկի ձու՝ մարմարյա
Ընկույզով տորթ
Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով
Զատիկի ձու՝ ներկված դեկուպաժի տեխնիկայով
...10...8384...90...