ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Բրոկոլիով և սնկով կարկանդակ
Շոկոլադե տորթ սրճային համով
Աղցան “Օլիվիե”
Կաթնաշոռային տորթ սառեցրած բալով
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով
Տորթ Օպերա
Դդումով կեքս
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Թավշյա շոկոլադե կեքս նարնջի համով
Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից
Մսային գնդիկներ պանրով և սնկով
Տորթ “Թռչնի կաթ”
...10...8586...90...