ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Ժելեով տորթ
Նրբերշիկով ձողիկներ
Հավի մսով իտալական ապուր
Թխվածքաբլիթ “Շախմատ”
Շոկոլադե կեքս պիստակով
Պաստա Կարբոնարա
Բեզե
Վանիլային քափքեյք շոկոլադե կրեմով
Տորթ Սրտիկ
Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով
Փքաբլիթներ “Berliner”
Մարմարե թխվածքաբլիթներ
...10...8889...100...