ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Ժելեով տորթ
Նրբերշիկով ձողիկներ
Հավի մսով իտալական ապուր
Թխվածքաբլիթ “Շախմատ”
Շոկոլադե կեքս պիստակով
Պաստա Կարբոնարա
Բեզե
Վանիլային քափքեյք շոկոլադե կրեմով
Տորթ Սրտիկ
Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով
Փքաբլիթներ “Berliner”
Մարմարե թխվածքաբլիթներ