ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե «Թռչնի Կաթ»

Բիսկոտի շոկոլադով և ընկույզով

Կրուասան խնձորի միջուկով

Տորթ Պրագա

Կարամելային թխվածքաբլիթներ

Նարնջով քափքեյք

Էկլեր

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ անանուխով

Կիևյան տորթ

Հավի մսով և սնկով շտրուդել

Տորթ Ծիածան

Մեղրով տորթ