ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Կարտոֆիլով և բեկոնով աղցան
Տորթ “Էսթերհազի”
Խնձորով օլադի
Կարամելացված տանձով կարկանդակ
Կաթնային կորժիկներ
Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով
Տորթ Ռաֆաելլո
Մանդարինով պիրոգ
Բուլկի ”Սիննաբոն”
Շոկոլադե շոռակարկանդակ
Անանասով և պանրով աղցան
Շոկոլադե ” Whoopie”
...10...9091...100...