ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Պաստա Կարբոնարա
Ձու շոտլանդական ձևով
Խնձորով տնական զեֆիր
Տորթ “Տիրամիսու”
Շոկոլադապատ նուգա
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
Շոկոլադե Ֆոնդան
Փքաբլիթներ
Կանաչ պաստա
Տավարի լյարդով աղցան
Տորթ ”Սենթ Օնորե”