ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Տորթ “Պանչո”
Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”
Այսինգ` Թագավորական ջնարակ
Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա
Գաթա
Լեհական մեղրով տորթ
Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”
Մսով խորտիկ-տորթ
Տորթ Նուրբ Նապոլեոն
Մսով օրիգինալ խորտիկներ
Ձվով և խոզապուխտով աղցան
Խնձորով տորթ-սուֆլե
...10...9798...100...