ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Բակլավա
Կիտրոնով ռուլետ
Տորթ «Esterházy» նուշով
Չեբուրեկի «Ղրիմյան»
Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Թխվածքաբլիթ «Շոկոլադե զոլեր»
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
Վանիլային բուլկիներ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Շերտավոր խմոր առանց խմորիչի
...1011...20...