ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Թխվածք «Կոնկորդ»
Թխվածքաբլիթ Մատիտներ
Կիտրոնով և հատապտուղներով տորթ
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից
Շոկոլադե աղանդեր բալով
Կիտրոնով տորթ
Պաղպաղակ ՛՛Դեղձով պարֆե՛՛
Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
Իտալական դեսերտ ”Zuppa inglese”
Տնական մայոնեզ հնդկական ոճով
Գաթա
Տնական պանիր կաթնաշոռից
...10...1415...20...