ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

թխվածքաբլիթ-տրյուֆել-1
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
խնձորով պիրոգ
Խնձորով ու մերենգայով պիրոգ
մարոկկոյական-թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ արախիսի միջուկով
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
կարամելային-տորթ-1
Կարամելային տորթ խնձորով
ելակով-տարտալետկաներ-1
Ելակով տարտալետկաներ
ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
խնձորով-զամբյուղներ-1
Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ
տորթ-արքայազն-1
Տորթ «Արքայազն»
թխվածքաբլիթներ-1
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
...23...10...