ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
տանձով-կարկանդակ-1
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
արևելյան-կարկանդակ-1-
Արևելյան կարկանդակ եփովի կրեմով
Մուսս-Ամարետտո-1
Մուսս «Ամարետտո»
կարկանդակ-1
Հավի մսով բաց կարկանդակներ
թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
բրիոշներ-1
Բրիոշներ
հնդկացորենով-տորթ-1
Հնդկացորենի ալյուրով տորթ
կարկանդակ-1
Հավի մսով ու սնկով կարկանդակ
տորթ
Տորթ «Քաղցրիկ»
Միսիսիպի-1
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
...34...10...