ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
Արջուկը-հյուսիսում-2
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Տորթ-Թռիչք-1
Տորթ «Թռիչք»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
Կաթնաշոռով-նրբաբլիթներ-1
Կաթնաշոռով նրբաբլիթներ
Վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ
Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Կոնֆետով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ
Հոթ դոգ “Խոճկորիկ”
katnashorov-xtacrac-katov-txvacq
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
yegiptakan-tort
Եգիպտական տորթ
kitronov-tort
Կիտրոնով տորթ
...56...10...