մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Աղցան “Կակաչներ”
Կաղամբով և նեխուրով աղցան
Կարմիր բազուկով և ընկույզով աղցան
Կարտոֆիլային աղցան
Ձուկ “Սկումբրիա” ջեռոցոմ
Հավով և բեկոնով սենդվիչ
Կաղամբով աղցան
Խոզապուխտով ռուլետ
Զոքանչի լեզու
Լցոնված ձու
Շաուրմա հավի մսով
Լավաշով ռուլետ
...10...1415