մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

zatiki-axcan-hskayakan-dzu
Աղցան ”Հսկայական ձու”
axcan-zatiki-buyn
Աղցան ”Զատիկի բույն”
dzvov-mkner
Ձվով մկներ
Ձու լցոնված բազուկով
axcan-snkere-dashtum
Աղցան ”Սնկերը դաշտում”
anansov-xozapuxtov-axcan
Խոզապուխտով և անանասով աղցան
lavash-havi-msov-banjarexenov
Լավաշ հավի մսով ու բանջարեղենով
arag-axcan
Արագ աղցան
profitroli-havi-kcu-axcanov
Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով
Հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան
Սենդվիչ
axcan
Հավի մսով և պանրով աղցան
...78...10...