մարմելադ
թարգմանություն՝ на русском - мармелад, in English - fruit jelly
Մարմելադը պատրաստվում է մրգերից, օշարակներից ու շաքարավազից, որոնց ավելացվում են համային ու գունային հավելումներ: Այն շատ հարմար է առավոտյան թեթև նախաճաշին ուտելու համար: Մարմելադը սովորաբար օգտագործում են թխվածքների ու դեսերտների մեջ: Իր գեղեցիկ արտաքին տեսքի ու գունավորման շնորհիվ, այն հրաշալի զարդարանք է տորթերի համար:
Այստեղ ներկայացված բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել բոլորիս կողմից սիրված մարմելադ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-9.jpg)
Տորթ «Կրակե հովազ»
![marmeladov-yeghjyurner](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/marmeladov-yeghjyurner-8-420x400.jpg)
Մարմելադով եղջյուրներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/konfet-srtik-4-420x400.jpg)
Կոնֆետ Սրտիկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/axander-kapikner-9-420x400.jpg)
Աղանդեր “Կապիկներ”