մարմելադ
թարգմանություն՝ на русском - мармелад, in English - fruit jelly
Մարմելադը պատրաստվում է մրգերից, օշարակներից ու շաքարավազից, որոնց ավելացվում են համային ու գունային հավելումներ: Այն շատ հարմար է առավոտյան թեթև նախաճաշին ուտելու համար: Մարմելադը սովորաբար օգտագործում են թխվածքների ու դեսերտների մեջ: Իր գեղեցիկ արտաքին տեսքի ու գունավորման շնորհիվ, այն հրաշալի զարդարանք է տորթերի համար:
Այստեղ ներկայացված բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել բոլորիս կողմից սիրված մարմելադ:

Տորթ «Կրակե հովազ»

Մարմելադով եղջյուրներ

Կոնֆետ Սրտիկ

Աղանդեր “Կապիկներ”