միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Մսով օլադիներ
Դդմիկով ու մսով նավակներ
Մսով «Սկիրլի»
Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ
Բրնձե գնդիկներ
Մսով ու սնկով ռուլետ
Հավով գալանտին
Տավարի մսով կարկանդակներ
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
Մսով ու լավաշով կարկանդակ
Մսով ու պանրով պիրոգ