միս տավարի (աղացած)

թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef

Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ  միս է, պարունակում  է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:

Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

մսով օլադի
Մսով օլադիներ
դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-1
Դդմիկով ու մսով նավակներ
մսով-սկիրլի-1
Մսով «Սկիրլի»
կարկանդակ-1
Տավարի մսով ու գազարով կարկանդակներ
գնդիկներ-1
Բրնձե գնդիկներ
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ու սնկով ռուլետ
Հավով-գալանտին-1
Հավով գալանտին
Տավարի-մսով-կարկանդակներ-1
Տավարի մսով կարկանդակներ
Մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
Տոնական-խորտիկ-«Դեզ»-1
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
լավաշով-ռուլետ-1
Մսով ու լավաշով կարկանդակ
Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1
Մսով ու պանրով պիրոգ
12...