միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Մսով ու սնկով բոքոն
Սմբուկով ու մսով ռուլետներ
Բուրիտո
Մսով նավակներ
Տեֆտելի պանրով
Մսային կեքսեր
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
Կանելոնի
Մսով ”Կուրզե”
Լահմաջո
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով
Արևելյան կոտլետներ