միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Մսով ու սնկով բոքոն

Սմբուկով ու մսով ռուլետներ

Բուրիտո

Մսով նավակներ

Տեֆտելի պանրով

Մսային կեքսեր

Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով

Կանելոնի

Մսով ”Կուրզե”

Լահմաջո

Մակարոն լցոնված մսով և սնկով

Արևելյան կոտլետներ