միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Մսով գուսարիկներ
Սկանդինավյան Ռագու
Չեբուրեկի կեֆիրով
Կոտլետ կարտոֆիլով և մսային միջուկով
Շատ արագ չեբուրեկի
Պելմենի կանաչիով
Շերտավոր խմորով կարկանդակներ մսային միջուկով
Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով
Չեբուրեկի «Ղրիմյան»
Ապուր մսային գնդիկներով և կանաչիով
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով