միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ

Հունական ուտեստ ”Մուսակա”

Դդմիկ լցոնված մսով

Մսով կոտլետներ սալորաչրի միջուկով

Ջեռեփուկ կաղամբով և մսով

Լուլա քյաբաբ տավարի մսից

Հնդկաձավարով կոտլետ

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ մսային լցոնով

Դասական լազանյա

Բրնձով փլավ լավաշի մեջ

Մեքսիկական ապուր ”Chili con carne”

Tagliatelle մակարոն բոլոնեզ սոուսով