միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Տեֆտելի լոլիկի մածուկով
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով
Մսային գնդիկներ պանրով և սնկով
Մսապուր հալված պանրով
Դասական չիզբուրգեր
Մսով և սնկով խորտիկ
Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
Մսով խորտիկ-տորթ
Մսով շերտավոր ռուլետ
Սոուս բոլոնեզ
Մսի կոլոլակով պաստա
Մսով լցոնված տաքդեղ