միս տավարի (աղացած)

թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef

Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ  միս է, պարունակում  է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:

Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

“Փակ” պիցցա
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Մսով չեբուրեկի
Մսի կոլոլակով ապուր
Մսով և ձվով ռուլետ
Մսով կարկանդակ “Սամսա”
Սնկով և մսով ռուլետ
Ֆարֆալե բոլոնեզ սոուսով
Լցոնած կարտոֆիլ
Կոտլետ “Կրիաներ”
Լցոնված սմբուկներ
Օրիգինալ պաստա
...78