միս տավարի (աղացած)
թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef
Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ միս է, պարունակում է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:
Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
“Փակ” պիցցա
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Մսով չեբուրեկի
Մսի կոլոլակով ապուր
Մսով և ձվով ռուլետ
Մսով կարկանդակ “Սամսա”
Սնկով և մսով ռուլետ
Ֆարֆալե բոլոնեզ սոուսով
Լցոնած կարտոֆիլ
Կոտլետ “Կրիաներ”
Լցոնված սմբուկներ
Օրիգինալ պաստա