միս տավարի

թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef

Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:

Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:

տավարի-միս-1
Տավարի փափկամիս լոլիկի մածուկով
Աղցան-արքայազն-1
Աղցան «Արքայազն»
Անգլիական-պիրոգ-1
Անգլիական պիրոգ
Հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ
msov-@nkuyzov-nrov-axcan
Մսով և ընկույզով աղցան
utest-msov-buyn
Ուտեստ ”Մսով բույն”
konyakov-kotletner
Կոնյակով կոտլետ
axcan-snkere-dashtum
Աղցան ”Սնկերը դաշտում”
Աղցան տավարի մսով և նռով
karkandak-arevacaxik
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
Շերտավոր խմորով Լուլա քյաբաբ
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
...23...