միս տավարի
թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef
Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:
Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:
Տավարի կողոսկրեր ջեռոցում
Հունգարական գուլյաշ
Ձու շոտլանդական ձևով
Տավարի լյարդով աղցան
Մանթի “Լաջան” սոուսով
Օրիգինալ տոլմա
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Տավարի միս “Վելինգթոն”
Աղցան ”Մայրաքաղաքային”
Բուժենինա ”Մսային ասորտի”
Մսով օրիգինալ խորտիկներ
Բաստուրմա