միս տավարի
թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef
Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:
Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:

Տավարի կողոսկրեր ջեռոցում

Հունգարական գուլյաշ

Ձու շոտլանդական ձևով

Տավարի լյարդով աղցան

Մանթի “Լաջան” սոուսով

Օրիգինալ տոլմա

Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ

Տավարի միս “Վելինգթոն”

Աղցան ”Մայրաքաղաքային”

Բուժենինա ”Մսային ասորտի”

Մսով օրիգինալ խորտիկներ

Բաստուրմա