միս տավարի

թարգմանություն՝ на русском - говядина, in English - beef

Տավարի միսը նաև դիետիկ է, քանի որ սպիտակուցի ու ամինաթթուների աղբյուր է: Վերջինիս համը կախված է կենդանու սեռից ու տարիքից: Տավարի միսը լայնորեն օգտագործում են խոհարարության մեջ:

Նրանով պատրաստում են ապուրներ, սոուսներ, տաք կերակուրներ, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև օգտագործում մսային կարկանդակներ ու պիցցաներ պատրաստելու համար:
Այս բաղադրատոմսերը և´ համեղ են և´ հեշտ են պատրաստվում:

Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ
Վրացական ապուր “Խարչո”
Մսով լցոնված լավաշ
Սթեյք “Ռիբայ”
Մսով և վարունգով աղցան
Ռոստբիֆ
...56