նրբերշիկ

թարգմանություն՝ на русском - сосиска, in English - sausage

Նրբերշիկը պատրաստում են տավարի, հավի կամ խոզի թարմ մսից: Գործարանում միսը ենթարկվում է որոշակի վերամշակման, ինչից հետո էլ թաղանթապատվում է:

Հայտնի են նրբերշիկի դիետիկ, կաթնային, որսորդական, բավարական, սիրողական, սերուցքային, պանրով տեսակները, որոնք միմյանցից տարբերվում են իրենց բաղադրությամբ ու համերով:

Խոհարարության մեջ նրբերշիկն օգտագործվում է հոթ դոգերի, բուտերբրոդների, սոուսների պատրաստման մեջ: Այն լավ է համադրվում հատկապես շերտավոր խմորի հետ:

Իսկ այս բաղադրատոմսերը կօգնեն համեղ ուտեստներ պատրաստել:

հոթ-դոգ
Հոթ-դոգ
չորաբլիթներով-նրբերշիկ-1
Չորաբլիթներով նրբերշիկ
կարկանդակ-1
Նրբերշիկով կարկանդակներ
ձվածեղ-1
Սրտաձև ձվածեղ
նրբերշիկ շերտավոր խմորի մեջ
Նրբերշիկ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Հոթ դոգ “Խոճկորիկ”
Նրբերշիկ` շերտավոր խմորի մեջ
nrbershikov-kartofilov-karkandak
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ
Յուրահատուկ սպագետտի
Յուրահատուկ սպագետտի
Նրբերշիկով բուլկի
Մակարոն նրբերշիկով և սնկով
Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
12