շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

shokolade-tort-katnashorayin-kremov
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
shokolade-brauni
Շոկոլադե Բրաունի
yurahatuk-qaxcrablit
Շոկոլադե քացրաբլիթ
shokolade-ganash
Շոկոլադե կրեմ
bananov-chips
Բանանով չիպս
shokolade-tart
Շոկոլադե տարտ
bananov-tort
Բանանով տորթ առանց թխելու
shokolade-serucqayin-txvacqablit
Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ
cheescake-tiramisu
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
shokolade-txvacqablit
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
shokolade-mafin
Շոկոլադե մաֆին
shokolade-burg-1
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
...10...1112...20...