շոկոլադ կաթնային
թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate
Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:
Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:
Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»
Ամանորյա թխվածքաբլիթներ
Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Տրյուֆելային տորթ
Տորթ «Մարս»
Տորթ «Գվադելուպա»
Տորթ «Դոբոշ»
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
Տորթ «Diabella»
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով