շոկոլադ սպիտակ
թարգմանություն՝ на русском - белый шоколад, in English - white chocolate
Կակաոյի յուղ, շաքար ու կաթ. ահա այս բաղադրատոմսով է առաջին անգամ պատրաստվել սպիտակ շոկոլադը` մի քանի հազար տարի առաջ: Սպիտակ շոկոլադի չափավոր օգտագործումը հանգեցնում է տրամադրության բարձրացմանը, լարվածության ու հոգնածության նվազեցմանը:
Սպիտակ շոկոլադը խոհարարների սիրելի քաղցրավենիքներից է: Այն հնարավորություն է տալիս դեսերտներին ու թխվածքներին յուրօրինակ համ հաղորդել: Եվրոպական խոհանոցում վերջինս հաճախ օգտագործվում է ըմպելիքներ, օշարակներ ու կրեմներ պատրաստելու մեջ:
Այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ համեղ ուտեստներ պատրաստել:

Իսպանական կոնֆետ Catànies

Տորթ ”Կոլիզեում”

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե կոնֆետ

Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛

Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»

Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով

Ամանորյա տորթեր «Եղևնիներ»

Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”

Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով

Ծիրանով տորթ

Շոկոլադե տորթ առանց թխելու