չիր սալորի
թարգմանություն՝ на русском - сушеные сливы, in English - dried plums
Հայտնի է սալորի ավելի քան 250 տեսակ: Այն պարունակում է А, В1, В2, С, Р, ֆոսֆոր, նիկել, ցինկ, որոնք օրգանիզմի համար շատ անհրաժեշտ են: Վերջինս մաքրում է արյունը, կարգավորում է երիկամների աշխատանքը: Օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացված վիճակում:
Սալորի չիրը պարունակում է վիտամիններ, այն հնարավոր է պահպանել ողջ տարին և օգտագործել թխվածքների, տաք ուտեստների մեջ:
Այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել սալորի չիր:
Բալով ժելե սալորաչրի բարձիկի վրա
Շոկոլադե թխվածք սուրճի համով
Խոզի մսով ռուլետ
Ծիրանաջեմով և չրերով կեքս
Խորտիկ “Al dente”
Խոզի մսով և ընկույզով ռուլետներ
Ամանորյա բուլկիներ