պանիր հալված
թարգմանություն՝ на русском - плавленый сыр, in English - processed cheese
Հայլված պանիրն առաջին անգամ պատրաստվել է Շվեյցարիայում և մեծ տարածում է գտել ամբողջ աշխարհում: Հալված պանիրները լինում են քաղցր, մսային հավելումներով ու մածուկանման:
Հալված պանրից պարտրաստում են համեղ կրեմ-ապուրներ: Այն նաև օգտագործում են ամենատարբեր սենդվիչներ ու կարկանդակներ պատրաստելու համար:
Համալրեք Ձեր ճաշացանկը նոր կերակուրներով:
Աղցան «Ամանորյա կոներ»
Կաղամարով աղցան
Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ
Կարմիր կաղամբով աղցան
Հավի մսով և մանդարինով աղցան
Տաք բուտերբրոդ – ձողիկներ
Կանապե ”Զատիկ”
Աղցան ”Զատիկի բույն”
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
Խորտիկներ պանրի և խոզապուխտի միջուկներով
Ռուլետ ձկով հալած պանրով
Պիրոգ հավի մսով