պանիր հալված
թարգմանություն՝ на русском - плавленый сыр, in English - processed cheese
Հայլված պանիրն առաջին անգամ պատրաստվել է Շվեյցարիայում և մեծ տարածում է գտել ամբողջ աշխարհում: Հալված պանիրները լինում են քաղցր, մսային հավելումներով ու մածուկանման:
Հալված պանրից պարտրաստում են համեղ կրեմ-ապուրներ: Այն նաև օգտագործում են ամենատարբեր սենդվիչներ ու կարկանդակներ պատրաստելու համար:
Համալրեք Ձեր ճաշացանկը նոր կերակուրներով:

Աղցան «Ամանորյա կոներ»

Կաղամարով աղցան

Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ

Կարմիր կաղամբով աղցան

Հավի մսով և մանդարինով աղցան

Տաք բուտերբրոդ – ձողիկներ

Կանապե ”Զատիկ”

Աղցան ”Զատիկի բույն”

Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ

Խորտիկներ պանրի և խոզապուխտի միջուկներով

Ռուլետ ձկով հալած պանրով

Պիրոգ հավի մսով