պանիր հալված
թարգմանություն՝ на русском - плавленый сыр, in English - processed cheese
Հայլված պանիրն առաջին անգամ պատրաստվել է Շվեյցարիայում և մեծ տարածում է գտել ամբողջ աշխարհում: Հալված պանիրները լինում են քաղցր, մսային հավելումներով ու մածուկանման:
Հալված պանրից պարտրաստում են համեղ կրեմ-ապուրներ: Այն նաև օգտագործում են ամենատարբեր սենդվիչներ ու կարկանդակներ պատրաստելու համար:
Համալրեք Ձեր ճաշացանկը նոր կերակուրներով:

Չիզբուրգեր

Սնկով ապուր հալած պանրով

Դդմիկով, մսով և պանրով կրեմ-ապուր

Մսապուր հալված պանրով

Պանրային ռուլետներով օրիգինալ ապուր

Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ

Կանապե ”Հավայան”

Շվեդական բուտերբրոդ-տորթ

Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ

Բեկոնով տաք բուտերբրոդ

Պանրով ապուր

Պանրով կարկանդակ