պանիր հալված
թարգմանություն՝ на русском - плавленый сыр, in English - processed cheese
Հայլված պանիրն առաջին անգամ պատրաստվել է Շվեյցարիայում և մեծ տարածում է գտել ամբողջ աշխարհում: Հալված պանիրները լինում են քաղցր, մսային հավելումներով ու մածուկանման:
Հալված պանրից պարտրաստում են համեղ կրեմ-ապուրներ: Այն նաև օգտագործում են ամենատարբեր սենդվիչներ ու կարկանդակներ պատրաստելու համար:
Համալրեք Ձեր ճաշացանկը նոր կերակուրներով:
Չիզբուրգեր
Սնկով ապուր հալած պանրով
Դդմիկով, մսով և պանրով կրեմ-ապուր
Մսապուր հալված պանրով
Պանրային ռուլետներով օրիգինալ ապուր
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
Կանապե ”Հավայան”
Շվեդական բուտերբրոդ-տորթ
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Բեկոնով տաք բուտերբրոդ
Պանրով ապուր
Պանրով կարկանդակ